Automan neemt Autowerk over.

logo autowerk

Per 22 februari heeft Automan de activiteiten van Autowerk overgenomen. Goed voor de branche. Goed voor Automan. En goed voor Autowerk, verzekeren oud-eigenaren Walter Blount en Rein Zwemer. “Autowerk vindt bij Automan een goed thuis. Bij een professionele club die het beste resultaat wil voor kandidaat en opdrachtgever.”

Autowerk, opgericht in 2006, richt zich op de werving en selectie van voornamelijk technisch specialisten en middenkader professionals binnen de Automotive. Automan breidt daarmee haar dienstverlening binnen de Automotive branche verder uit. Automan blijft Autowerk als merknaam in de markt voeren.

Michiel Pas, directeur/eigenaar van Automan: “Door de toevoeging van Autowerk aan de activiteiten van Automan, kunnen we de gehele automotive markt helpen met het vinden van het juiste talent. We zien de vraag naar goede technische specialisten verder toenemen, en we kunnen onze opdrachtgevers nu ook beter voorzien van middenkader professionals”.

“Binnen Automan hebben we zeer goede ervaringen met het Automan E-Assessment, deze wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest heeft een zeer hoge voorspellende waarde (> 90%) en is beoordeeld als een van de twee beste persoonlijkheidstesten op het gebied van HRM. We willen een vergelijkbare test gaan inzetten voor de kandidaten van Autowerk” aldus Michiel.

Walter Blount en Rein Zweemer, de oud eigenaren van Autowerk zijn verheugd met de overname. “Autowerk krijgt bij Automan een goed thuis, een professionele club die het beste resultaat willen voor zowel kandidaat als opdrachtgever’.

Automan verbindt automannen. We bieden bedrijven in de automotive branche de juiste man of vrouw voor de juiste job. En we bieden automotive professionals nieuwe uitdagingen, zodat ze een succesvolle vervolgstap in hun carrière kunnen maken. Dat is wat we doen. Sinds 1986.

werving & selectie
executive search
interim professionals
interim management
consultancy
aan- en verkoopbegeleiding

Automan is gevestigd op de Automotive Campus in Helmond.