Mijn naam is Thomas Pas,  geen dag hetzelfde sinds 1969!

Ik heb ruim 20  jaar ervaring in het brede HR vakgebied, het samen komen tot vernieuwing en verandering is mijn drijfveer.

Tijdens mijn carrière bij diverse bedrijven in de Care en Cure, zijn het juist de nieuwe initiatieven waar ik graag mijn bijdrage aan heb geleverd: het bemensen van nieuwe organisaties, ondersteuning bij fusies, het samenvoegen van HR afdelingen, het efficiënter werken met minder regels, professional en organisatie voorbereiden op veranderende doelen en omstandigheden.  Zorg dat je stuurt en niet op de bus stapt.

Door de jaren heen heb ik veel vrienden en vrienden van vrienden op weg geholpen met de volgende stap in hun carrière. Wie ben je? Wat wil je?  Wat kun je? Hoe blijf je in balans? Welke stappen ga je zetten? Deze gesprekken zijn geweldig om te doen. “Bereid je voor en ga op weg”

Met plezier volgde ik  de carrière van Michiel. Af en toe kruiste onze paden. Begin 2014 heb ik het bedrijf Automan leren kennen.  Samen hebben we  een hele duidelijke omschrijving gemaakt wat een Automan is en hoe je deze kunt herkennen. Welke eigenschappen heeft een Automan en uit welk blik is deze geperst! Kortom de nieuwe Automotive professional! Die heel goed weet wat hij kan en wil.

Begin 2016 was het moment om ook deel uit te gaan maken van het Automan-netwerk, als Hr-consultant en headhunter. Dit combineer ik met HR-interim opdrachten.

Ik ben een Brabander, levensgenieter, ik kan genieten van rust, ruimte en natuur, lekker eten en de mensen om me heen.  Ik coach een waterpoloteam met jongens onder 15 en zwem graag een wedstrijdje.

Ik reis met veel plezier langs ‘s heeren wegen, blij met auto en het uitzicht. Onderweg naar mensen die hun passie en vakmanschap delen door te vertellen of te doen.

Droomauto: Lancia Delta Integrale 16V

Thomas Pas