Next Move? De mooiste automotive vacatures vind je bij AUTOMAN!

Je bent een automotive professional, goed in wat je doet. Maar je wilt méér. Groeien, accelereren, gassen op de fast lane. Dat is nu eenmaal je drive. Wat doe je dan? De automotive vacaturebank van een willekeurig werving & selectie bureau doorspitten? Kan, maar kies liever voor een partij die je méér biedt dan vacatures in de autobranche. Wil je echt vooruit, neem dan contact op met de specialisten van Automan. Mannen met een passie voor auto’s, net als jij. Bij Automan maak je een vliegende start!

Omdat wij veelvuldig op de achtergrond werken tref je hier maar een beperkt aantal vacatures aan. Wij hebben meerdere posities in behandeling waarmee we niet actief adverteren. Ben je toe aan wat anders?

Neem contact met ons op!

Specialist vacatures automotive

Automan is hét werving & selectie bureau voor vacatures binnen het autobedrijf. Het oudste bureau overigens dat zich louter heeft gespecialiseerd in automotive vacatures. Door de jaren heen hebben we een enorm netwerk opgebouwd van bedrijven die op zoek zijn naar toppers als jij. Er is geen vacature automotive of wij hebben hem haarscherp in beeld. Zo werken wij met o.a. autoverhuurbedrijven, leasemaatschappijen, schade (herstel) bedrijven en dealerbedrijven om de juiste persoon aan de juiste vacature te koppelen.

Ben je uit op een technische, financieel-administratieve of commerciële functie, op uitvoerend, leidinggevend of directie-niveau? Automan stelt je voor aan het bedrijf waar je serieus vaart kunt geven aan je carrière!

Uitdagende autobranche vacatures

Wat Automan je dan meer te bieden heeft dan uitdagende autobranche vacatures? We zorgen ervoor dat het matcht! Dat we een vacature binnen een autobedrijf voor je vinden, die ruimte geeft aan jouw plannen en ambities. En vooral ook dat we je voorstellen aan een werkgever en collega’s met wie het ook persoonlijk klikt. Daarvoor verdiepen we ons niet alleen in de organisatie en het functieprofiel, maar ook in de cultuur van het bedrijf. Zoals we ook alle tijd nemen om erachter te komen wat jij nu precies wilt en waar je je in de toekomst ziet staan. Daarom bieden we je het Automan E-Assessment aan; volgens het Nederlands Instituut van Psychologen een van de twee beste HRM-persoonlijkheidstesten in ons land. Dat assessment laat je precies zien of je geknipt bent voor de betreffende automotive vacature en waar je eventueel nog in jezelf zou kunnen investeren. En ook daarbij helpt Automan je graag vooruit!

Neem contact met ons op!