Klus geklaard bij PSA Retail !

In de zomer van 2019 zijn wij gestart met de werving van kandidaten voor de 25 vacatures bij PSA retail. Deze mensen waren nodig om de integratie van de originele onderdelen van Opel in het productassortiment van PSA Retail op te nemen. Wij zochten een mix van ervaren accountmanagers, sales reps en customer service medewerkers. Per 1 februari 2020 zijn de laatste kandidaten gestart.

Lees meer

Johan Vos CCO bij Lightyear

Automan is trots op de bemiddeling van CCO Johan Vos bij Lightyear. Johan was voorheen Senior Director bij Tesla. In deze functie heeft bijgedragen aan de snelle uitrol van de Model 3. De samenwerking tussen Lightyear en Automan was al vaker succesvol. Smart en green past bij Automan.

Clean mobility available to everyone aldus Lightyear.

Lees meer

Automan Consultancy brengt je in beweging

Crisis voorbij, tijd voor actie! Je ziet nieuwe kansen en mogelijkheden, weet precies waar je naartoe wilt en hebt een strak strategisch plan om daar te komen. Maar waarom delen je medewerkers jouw enthousiasme niet? Alsof je aan een dood paard staat te trekken!

Of iets heel anders. Je bedrijf loopt als een trein. Jaar na jaar heb je jouw ziel en zaligheid in de zaak gelegd, maar nu overweeg je om het wat rustiger aan te doen. Tijd om het stokje over te dragen. Maar aan wie? Waar vind je een geschikte opvolger? Wat moet die kunnen? Hoe wil je dat hij met je mensen omgaat?

Lees meer

Automan groeit gestaag

Nieuwe partner Kees van den Berg  

Vanaf 1 maart is het Automan–team versterkt met een nieuwe partner: Kees van de Berg. Kees (52) heeft ruime ervaring binnen de automotive branche. Zowel bij fabrikanten (Nissan) als bij importeurs (Saab, Pon, …) en dealerbedrijven (Motorhuis). We zijn enorm blij dat deze door de wol geverfde Automan onze gelederen komt versterken. We groeien in alle disciplines en met de inbreng van Kees kunnen we onze ambitieuze doelen blijven nastreven.
Lees meer

Weet goed wat je met vastgoed doet

Stel, je hebt vijf showrooms maar vindt dat eigenlijk teveel gedoe. Drie zou een stuk efficiënter zijn. Wat te doen?
Lees meer

Hallo Krijn!

Op 15 januari is Kim Pustjens, onze managementassistente, voor de tweede keer moeder geworden. Dit keer van een stralende, gezonde zoon: Krijn. Als hij een beetje op zijn mama lijkt, een automanneke in spe.  Lees meer

Check this Automan

Kees van den Berg, partner Automan
Automan verbindt. Dat is een kwestie van elkaar kennen. Weten wie je zelf bent en wie er tegenover je zit. Check this Automan.
Lees meer

Automan neemt Autowerk over.

logo autowerk

Per 22 februari heeft Automan de activiteiten van Autowerk overgenomen. Goed voor de branche. Goed voor Automan. En goed voor Autowerk, verzekeren oud-eigenaren Walter Blount en Rein Zwemer. “Autowerk vindt bij Automan een goed thuis. Bij een professionele club die het beste resultaat wil voor kandidaat en opdrachtgever.”

Lees meer

30 JAAR AUTOMAN

Het werd een geslaagd feestje, ons jubileum seminar op 24 november. Automan vierde zijn 30ste verjaardag. Met automannen (m/v) onder elkaar. En drie bijzonder interessante sprekers! Lees meer

Check this Automan

Michiel Pas, directeur Automan
Automan verbindt. Dat is een kwestie van elkaar kennen. Weten wie je zelf bent en wie er tegenover je zit. Check this Automan.
Lees meer