Klus geklaard bij PSA Retail !

In de zomer van 2019 zijn wij gestart met de werving van kandidaten voor de 25 vacatures bij PSA retail. Deze mensen waren nodig om de integratie van de originele onderdelen van Opel in het productassortiment van PSA Retail op te nemen. Wij zochten een mix van ervaren accountmanagers, sales reps en customer service medewerkers. Per 1 februari 2020 zijn de laatste kandidaten gestart.

Lees meer

Automan Consultancy brengt je in beweging

Crisis voorbij, tijd voor actie! Je ziet nieuwe kansen en mogelijkheden, weet precies waar je naartoe wilt en hebt een strak strategisch plan om daar te komen. Maar waarom delen je medewerkers jouw enthousiasme niet? Alsof je aan een dood paard staat te trekken!

Of iets heel anders. Je bedrijf loopt als een trein. Jaar na jaar heb je jouw ziel en zaligheid in de zaak gelegd, maar nu overweeg je om het wat rustiger aan te doen. Tijd om het stokje over te dragen. Maar aan wie? Waar vind je een geschikte opvolger? Wat moet die kunnen? Hoe wil je dat hij met je mensen omgaat?

Lees meer

Automan groeit gestaag

Nieuwe partner Kees van den Berg  

Vanaf 1 maart is het Automan–team versterkt met een nieuwe partner: Kees van de Berg. Kees (52) heeft ruime ervaring binnen de automotive branche. Zowel bij fabrikanten (Nissan) als bij importeurs (Saab, Pon, …) en dealerbedrijven (Motorhuis). We zijn enorm blij dat deze door de wol geverfde Automan onze gelederen komt versterken. We groeien in alle disciplines en met de inbreng van Kees kunnen we onze ambitieuze doelen blijven nastreven.
Lees meer

Weet goed wat je met vastgoed doet

Stel, je hebt vijf showrooms maar vindt dat eigenlijk teveel gedoe. Drie zou een stuk efficiënter zijn. Wat te doen?
Lees meer

Check this Automan

Kees van den Berg, partner Automan
Automan verbindt. Dat is een kwestie van elkaar kennen. Weten wie je zelf bent en wie er tegenover je zit. Check this Automan.
Lees meer

Check this Automan

Michiel Pas, directeur Automan
Automan verbindt. Dat is een kwestie van elkaar kennen. Weten wie je zelf bent en wie er tegenover je zit. Check this Automan.
Lees meer

Alsjeblief, de Automan Nieuwsbrief

Dit is het eerste nummer van de Automan Nieuwsbrief. Voor en door automannen (m/v). Vanaf nu regelmatig in je mailbox.
Lees meer

Join the Automan Network!

Kennis delen is kennis vermeerderen. Meld je daarom aan voor het Automan Network. Hét platform waar automannen elkaar vinden!
Lees meer