Check this Automan

Kees van den Berg, partner Automan
Automan verbindt. Dat is een kwestie van elkaar kennen. Weten wie je zelf bent en wie er tegenover je zit. Check this Automan.

Naam, leeftijd
Kees van den Berg. Anno 1964.

Privé
Ik ben de trotse vader van twee prachtige dochters van 21 en 19. Alleen de jongste woont nog thuis, in het altijd gezellige Leusden.

Automan
De liefde is nog pril: ik heb me in maart van dit jaar aangesloten bij Automan.

Mijn job
Het leukste is dat ik mijn netwerk, kennis en ervaring in de autowereld kan aanwenden om anderen te helpen een succesvolle vervolgstap te maken. Ondernemers met hun bedrijf en professionals in hun carrière.

Een échte automan
Iemand die houdt van auto’s en de autobranche. Uiteraard. Maar dat niet alleen. Een Automan heeft minstens zo’n grote passie voor het samenwerken met klanten en collega’s.

Auto
Op dit moment rijd ik een Volkswagen Passat. Totaal niet spannend, maar wel heel prettig. Mijn droomauto is (en zal waarschijnlijk altijd wel blijven) de Aston Martin One-77.

Automan voor professionals?
Ga je met Automan in gesprek over een volgende stap in je carrière, dan hebben we het niet alleen over wat je gedaan hebt en kunt. We vragen nét even wat verder door. Wie ben je? Wat drijft je? Wat vind je belangrijk? Met ons e-assessment en eerlijke feedback over hoe we jou zien, bepalen we samen wat voor jou die succesvolle vervolgstap kan zijn.

Automan voor bedrijven?
Automan bestaat al meer dan dertig jaar en weet als geen ander wat er speelt in de automotive wereld. Of je nu als ondernemer op zoek bent naar de juiste automan m/v binnen je organisatie of naar ondersteuning bij het opstellen én uitvoeren van je toekomstplannen, Automan helpt je vooruit. Samen realiseren we het resultaat dat jou voor ogen staat.

Als ik niet werk
Dan vind je me op de golfbaan. Met handicap 10,7, maar ik wil dit jaar echt ‘single’ worden. Verder vind ik het heerlijk om te kokkerellen en gezellig te eten met mijn dochters of vrienden. En dus moet ik ook regelmatig hardlopen…

Wat niemand weet …
Dat ik stiekem een beetje verliefd ben op Sophie Hilbrand.