Precies wie je zoekt

Ben je op zoek naar de juiste man of vrouw voor je bedrijf? Een nieuwe Automan die een frisse wind brengt en vanuit persoonlijk leiderschap invulling geeft aan een vacature? Een ervaren professional die op interim-basis gedurende een project of tijdens de langere afwezigheid van een collega je team komt versterken? Iemand met het juiste trackrecord om als boardmember mede de route uit te zetten? Automan weet de weg en vindt snel de juiste kandidaat.

  • Werving & Selectie (Midden en Hoger kader professionals)
  • Executive Search (Boardmembers, Directie, Senior Management en specialisten)
  • Interim Professionals (bv. Sales, Marketing, Engineering, R&D)
  • Interim-management (maatwerk want elke situatie is uniek)

Waarom AUTOMAN?

Wat de juiste kandidaat is, is niet alleen een kwestie van de juiste papieren of talent. Het moet ook klikken, professioneel en persoonlijk. Daarom besteden we veel tijd om kandidaten goed te leren kennen. En zo ook jouw bedrijf. We gaan pas voor je op zoek als we een duidelijk beeld hebben van je organisatie. Van haar plannen, ambities en cultuur. Samen onderzoeken we welke uitdaging de nieuwe Automan wacht binnen je bedrijf. Wat hij dus in huis moet hebben en uit welk hout hij gesneden moet zijn. Of beter, uit welk staal hij gevormd dient te zijn. En vooral ook wat voor persoonlijkheid je verwacht. Want het moet natuurlijk wel leuk zijn, als je de nieuwe collega straks welkom heet.

Opdrachtgevers zien Automan oprecht als een partner in business. Dat partnership vraagt bij voorkeur om een langdurige relatie. Daar gaan we voor. En omdat we vinden dat die relatie ook prettig hoort te zijn, gaan we op een zakelijk-vriendschappelijke manier met elkaar om. Met professionals én met opdrachtgevers/ondernemers. Als automannen onder elkaar

Consultancy en company search

Automan maakt verbindingen. We brengen professionals en bedrijven bij elkaar. Maar ook bedrijven, interessante business partners en specialisten. Bij consultancytrajecten, coaching en training bijvoorbeeld. Of bij een management buy in of buy out.

Automan E-assessment: beste test van Nederland

Je zoekt een professional om je team te versterken. Maar hoe weet je nu zeker of dat de juiste man of vrouw is om je bedrijf verder te helpen? Matchen zijn of haar competenties en persoonskenmerken wel echt met jouw eisen en verwachtingen? Het Automan E-assessment geeft je antwoord.

Onze standaard

Iedere kandidaat die kennismaakt met Automan, maakt standaard het Automan E-assessment. Deze wetenschappelijk onderbouwde test biedt in korte tijd haarfijn inzicht in diens persoonlijkheidseigenschappen. In combinatie met zijn CV resulteert dat in een zeer hoge voorspellende waarde of het competentieprofiel overeenkomt met de eisen en verwachtingen van het functieprofiel. Of het nu gaat om een managementfunctie, een engineer of een professional op uitvoerend niveau, Automan stelt een kandidaat voor die past.

Zeer hoge voorspellende waarde

Het Nederlands Instituut van Psychologen beoordeelt het Automan E-assessment als een van de twee beste persoonlijkheidstesten op het gebied van HRM. Met een voorspellende waarde hoger dan 90% laat de test vrijwel alle andere persoonlijkheidsvragenlijsten in ons land – waaronder tests van de meest gerenommeerde instituten – ver achter zich.

Meer weten over het Automan E-assessment?

The AUTOMAN Network

Bijzonder interessante verbindingen komen tot stand via the Automan Network. Een unieke en exclusieve community voor professionals, bedrijven en partners die willen leren, groeien, ervaringen uitwisselen en kennis delen. Voor automannen die vooruit willen