Supporting your business

Automan is sinds 1986 partner van talloze automotive ondernemingen. We kennen de business, weten wat er speelt, welke ontwikkelingen zich voordoen en werken samen met specialisten in uiteenlopende disciplines. Die kennis en dat netwerk stellen we graag ter beschikking aan bedrijven. Daardoor kan Automan méér voor je doen.

Consultancy

Automan is je klankbord, vraagbaak en sparringpartner. Je adviseur die je helpt slimme lijnen richting toekomst uit te zetten. Op HR-gebied uiteraard, maar ook als strategische keuzes dienen te worden gemaakt bij business planning, projectmanagement, bedrijfsfinanciering, financiële (her)structurering enzovoort.

Training en coaching

Personele bemiddeling veronderstelt goed inzicht in de business. Dat maakt Automan tot een kennisbedrijf en die kennis delen we graag. Samen met de beste specialisten uit de automotive branche, automannen op en top, verzorgen we trainingen en seminars voor ondernemers en managementteams. We coachen en ondersteunen ondernemers bij het ontwikkelen van een ondernemingsplan dat exact aansluit op hun ambities en strategie. En voor het middenkader ontwikkelen en geven we vaardigheids- en kennistrainingen, afgestemd op het ondernemingsplan.

Aan- en verkoopbegeleiding

Automan verbindt. Ook partijen die mogelijk interessant voor elkaar zijn. Vanuit die rol leggen we contacten die bedrijven samenbrengen bij een fusie of een overname. Of we vinden kandidaten voor een management buy in of buy out. Vervolgens kunnen we begeleiden en bemiddelen bij de samenwerking of bij de aan- en verkoop. Onze onafhankelijke relatie met banken, participatie-maatschappijen en venture-capitalists kan daarbij een belangrijk voordeel blijken. We zijn betrokken als objectief adviseur of daadwerkelijk belast met de (ver)koopopdracht. In alle gevallen uiterst discreet en absoluut vertrouwelijk.