AUTOMAN brengt je verder

Wil je een volgende stap maken in je carrière? Ben je echt goed in wat je doet, maar zoek je een nieuwe uitdaging die je nog verder laat groeien in de automotive business? En bovenal: ben je een echte Automan in hart en nieren? Welkom bij Automan.

Automan is het oudste in automotive gespecialiseerde human capital bureau in Nederland. Sinds de start in 1986 hebben we een sterk netwerk opgebouwd. Of je je nu verder wilt ontwikkelen in een technische, commerciële of financieel-administratieve functie, op uitvoerend, leidinggevend of directieniveau, via dat netwerk vinden we snel een boeiende plek waar je loopbaan naar een hogere versnelling kunt schakelen. In dienst bij een interessante onderneming waar carrièrekansen op je wachten. Of als zelfstandig professional op de Automan-loonlijst, voor de duur van een project toegekend aan een onderneming die jou nodig heeft om verder te komen.

Waarom AUTOMAN?

Zoals gezegd, Automan beschikt over een zeer uitgebreid netwerk van bedrijven en organisaties in de automotive branche, die op zoek zijn naar de juiste professional. Maar om hen – en jou! – vooruit te helpen, moet het wel matchen. We willen je daarom eerst goed leren kennen. Professioneel, maar tot op zekere hoogte ook persoonlijk. Want een nieuwe job moet je niet alleen verder brengen in je carrière, maar je ook gelukkig maken en in balans houden.

Noem het een zakelijk-vriendschappelijke relatie, als automannen onder elkaar. Zo werken we het liefst. We nemen alle tijd om je echt te leren kenen. Wie je bent en wat je kunt. Wat je wilt en wat belangrijk voor je is. Wat je ambities en toekomstplannen zijn. Zaken die voor jezelf misschien nog niet helemaal duidelijk zijn, maar die we samen helder krijgen. Zo vullen we je professioneel-persoonlijke profiel in, waarna we je kunnen matchen met een positie die aansluit bij wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

Automan E-assessment: beste test van Nederland

Oké, je bent een Automan in hart en nieren. Maar matcht de functie die jouw interesse heeft, ook daadwerkelijk met wat je in huis hebt? Ben jij de juiste persoon om het bedrijf vooruit te helpen? En net zo belangrijk: vind je daar de juiste uitdagingen om een volgende stap in je carrière te maken? Het Automan E-assessment geeft je antwoord.

Onze standaard

Iedere professional die kennismaakt met Automan, nodigen we standaard uit voor het Automan E-assessment. Deze wetenschappelijk onderbouwde test biedt in korte tijd haarfijn inzicht in je persoonlijkheidseigenschappen. In combinatie met je CV resulteert dat in een zeer hoge voorspellende waarde of je voldoet aan de eisen en verwachtingen van je toekomstige werkgever. Is dat niet het geval, dan toont het Automan E-assessment welke competenties je wellicht dient te ontwikkelen om je carrière in de richting te sturen die je voor ogen staat.

Zeer hoge voorspellende waarde

Het Nederlands Instituut van Psychologen beoordeelt het Automan E-assessment als een van de twee beste persoonlijkheidstesten op het gebied van HRM. Met een voorspellende waarde hoger dan 90% laat de test vrijwel alle andere persoonlijkheidsvragenlijsten in ons land – waaronder tests van de meest gerenommeerde instituten – ver achter zich.

Mee weten over het Automan E-assessment?

The AUTOMAN Network

Of je nu tekent bij de werkgever aan wie we je voorstellen, of op interim-basis aan de slag gaat, je bent en blijft een Automan. ‘Eager’ om te groeien, om te leren, ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Daarom hebben we een unieke en exclusieve community voor professionals en companies in de automotive business in het leven geroepen. Welkom bij the Automan Network!

Inschrijven

Ben je toe aan een volgende stap? Of wil je dat we eens meedenken over jouw carrièremogelijkheden in de automotive branche? Bel of mail ons even voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt je hier ook meteen inschrijven, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.