Check this Automan

Michiel Pas, directeur Automan
Automan verbindt. Dat is een kwestie van elkaar kennen. Weten wie je zelf bent en wie er tegenover je zit. Check this Automan.

Naam, leeftijd
Michiel Pas. Ondernemend sinds 1975!

Privé
Ik ben getrouwd met Lyanne en papa van Floris (9) en Matthijs (8). We wonen in de mooiste wijk van Nederland: Brandevoort in Helmond.

Automan
Ik ben sinds 31 maart 2014 eigenaar van het bedrijf Automan.

Mijn job
Ontzettend boeiend! Je voert gesprekken met zoveel leuke mensen. Niets mooiers dan mensen te kunnen helpen bij het maken van een succesvolle vervolgstap. Professionals én bedrijven.

Een échte automan
Een hardcore automan is iemand die graag het verschil maakt voor een ander. Iemand die alles uit zijn eigen leven en carrière haalt. En die zich makkelijk aanpast aan veranderende omstandigheden.

Auto
Deze automan rijdt een Opel Astra Bertone Cabriolet (van een oud mannetje geweest en altijd binnen gestaan … nee écht!). En in mijn dromen? Daar heb ik het stuur van een Porsche 911 Cabriolet of een Mercedes Benz G-serie in handen.

Automan voor professionals?
Bij Automan vind je een warm bad. Automannen die echt weten waar ze het over hebben. Die je graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Die je ouderwets degelijk adviseren, gebruikmakend van de allernieuwste technieken en inzichten.

Automan voor bedrijven?
Eh … hetzelfde eigenlijk. Bij Automan vind je een warm bad. Automannen die echt weten waar ze het over hebben. Die je graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Die je ouderwets degelijk adviseren, gebruikmakend van de allernieuwste technieken en inzichten. En waarmee het ook leuk samenwerken is. Zakelijk vriendschappelijk, schouder aan schouder.

Als ik niet werk
Dan sta ik graag als hobby-kok in de keuken. Of als goaltjesdief op het hockeyveld.

Wat niemand weet …
Dat ik er wel eens van droom om als stand-up comedian voor een volle zaal op te treden. Met een soort lama-achtige act. Lijkt me geweldig!