Automan Consultancy brengt je in beweging

Crisis voorbij, tijd voor actie! Je ziet nieuwe kansen en mogelijkheden, weet precies waar je naartoe wilt en hebt een strak strategisch plan om daar te komen. Maar waarom delen je medewerkers jouw enthousiasme niet? Alsof je aan een dood paard staat te trekken!

Of iets heel anders. Je bedrijf loopt als een trein. Jaar na jaar heb je jouw ziel en zaligheid in de zaak gelegd, maar nu overweeg je om het wat rustiger aan te doen. Tijd om het stokje over te dragen. Maar aan wie? Waar vind je een geschikte opvolger? Wat moet die kunnen? Hoe wil je dat hij met je mensen omgaat?

Blijvende verandering 

Er zijn tal van situaties denkbaar waarin je als automotive ondernemer steun zou willen van een andere automan. Iemand die heel goed weet wat er speelt in jouw business en in de branche. Die de juiste mensen kent. Die jou als geen ander kan helpen een succesvolle vervolgstap te zetten door een blijvende verandering teweeg te brengen. Een verandering die jou, je bedrijf, je organisatie, je mensen in versnelling brengt. Snel, concreet, puur resultaatgericht.

Vriendschappelijke zakelijkheid 

Die automan die naast je staat op het moment dat het echt nodig is, vind je bij Automan Consultancy. Adviseur? Ja, maar méér dan dat. Sparringpartner. Wegwijzer. Kennisnetwerk. Bemiddelaar. Inspirator. Criticus (jawel, het zal af en toe best eens knallen). Volhouder. Een zakelijke vriend. Dat is Automan Consultancy. Je hoort nog van ons! Mocht je niet zo lang willen wachten, bel ons dan gerust even.