Automan groeit gestaag

Nieuwe partner Kees van den Berg  

Vanaf 1 maart is het Automan–team versterkt met een nieuwe partner: Kees van de Berg. Kees (52) heeft ruime ervaring binnen de automotive branche. Zowel bij fabrikanten (Nissan) als bij importeurs (Saab, Pon, …) en dealerbedrijven (Motorhuis). We zijn enorm blij dat deze door de wol geverfde Automan onze gelederen komt versterken. We groeien in alle disciplines en met de inbreng van Kees kunnen we onze ambitieuze doelen blijven nastreven.

“Automan stelt kwaliteit boven kwantiteit,” meldt Kees. “Dat is een aanpak waarin ik heilig geloof. In elk werving & selectietraject speelt het E-assessment van Automan een centrale rol. Daarmee wordt de geschiktheid van een kandidaat aantoonbaar onderbouwd en wetenschappelijk bevestigd. Ik kijk er enorm naar uit om zowel kandidaten als ondernemers te helpen een succesvolle vervolgstap te maken. Gebruikmakend van die unieke tool, mijn ervaring en mijn netwerk.”

Perfecte match 

Directeur Michiel Pas vond met Kees van den Berg precies de juiste partner voor Automan. “Zijn achtergrond sluit perfect aan bij de vraag die opdrachtgevers bij ons neerleggen. Die vraag heeft niet alleen betrekking op het vinden van specifiek talent, maar ligt steeds vaker op het vlak van consultancy. Kees heeft ruime ervaring in het bieden van praktische ondersteuning aan ondernemers. Op operationeel én strategisch gebied.”

Check this Automan 

Meer weten over onze nieuwe Automan? Elders in deze nieuwsbrief stelt Kees zich voor.