Join the Automan Network!

Kennis delen is kennis vermeerderen. Meld je daarom aan voor het Automan Network. Hét platform waar automannen elkaar vinden!

Join the Automan Network!
“Leuk om andere automannen te ontmoeten en elkaar te inspireren.” “Zou veel vaker moeten gebeuren.” Dat soort reacties hoorden we tijdens de borrel na ons jubileum seminar. Welnu, dit gáát veel vaker gebeuren. In de vorm van seminars, workshops en trainingen bijvoorbeeld. Via online discussies en publicaties. En via deze Nieuwsbrief natuurlijk. Allemaal bouwstenen van het Automan Network. 

Geen terrein zo boeiend en vernieuwend, zo dynamisch en uitdagend als de automotive sector. Daar lopen wij automannen warm voor. Daar willen we over praten, discussiëren, leren. Voor onze eigen groei en ontwikkeling. Maar ook omdat we steeds weer nieuwe uitdagingen willen aangaan met betrekking tot mobiliteit, veiligheid, duurzaamheid …

Platform voor automannen
Wij automannen zoeken elkaar op. Want kennis delen is kennis vermeerderen. We vinden elkaar binnen het Automan Network. Een (inter)nationaal platform voor professionals en bedrijven, onderzoekers en wetenschappers, trainers en coaches, publicisten en journalisten. Voor iedereen die zich automan (m/v) noemt.

Ook voor jou dus. Sluit je nu aan bij het Automan Network.

Meld je nu aan voor het Automan Network!
Samen geven we het Automan Network inhoud. Online en offline. Bijvoorbeeld via

automotive events, workshops en trainingen. Via seminars en congressen. Trainingen en coaching–trajecten. Wat dacht je van Talent Awards voor professionals en Best Company Awards voor automotive werkgevers? Op het platform starten en verslaan we forumdiscussies. En we organiseren evenementen en netwerkbijeenkomsten. Inderdaad, zoals ons jubileum-seminar. “Zou veel vaker moeten gebeuren.” Toch? Meld je snel aan voor het Automan Network op LinkedIn.