Kees

Mijn naam is Kees van den Berg, veranderaar met een autohart.

Als klein jochie was ik al helemaal gek van auto’s en ik wilde “als ik later groot ben” dan ook niets liever dan in de autowereld werken. Dat is aardig gelukt: ik heb het grootste deel van mijn werkzame leven in de autobranche doorgebracht, zowel op fabrikantniveau als in wholesale en retail. Daarbij heb ik in verschillende functies en bij diverse mooie merken kleinere en grote organisaties mogen leiden, in goede, maar ook in slechte tijden.

De obsessie met auto’s is inmiddels afgezwakt naar een gezonde interesse en heeft plaatsgemaakt voor een passie voor het ondersteunen van managers en hun medewerkers bij het realiseren van hun doelstellingen op zakelijk of persoonlijk vlak. Ik vind het geweldig om te zien hoe individuele medewerkers én hele organisaties met de juiste focus en een steuntje in de rug in korte tijd een enorme groei kunnen doormaken.

De afgelopen jaren heb ik me daarom vooral toegelegd op het ondersteunen van ondernemers bij het opstellen én uitvoeren van hun plannen voor de toekomst. Binnen en buiten de autobranche.

Al bij mijn eerste ontmoeting met Michiel bleek dat wij dezelfde visie hebben over hoe je het meest van waarde kunt zijn voor ondernemers: met oprechte interesse in de mens en de specifieke situatie, kwaliteit boven kwantiteit en schouder aan schouder met elkaar samenwerken. Dat is waarom ik als Automan graag andere automannen m/v help bij het zetten van een succesvolle vervolgstap in hun carrière of met hun onderneming.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de golfbaan. Hoewel ik geen natuurtalent ben, ben ik helemaal gegrepen door deze fascinerende sport. Niets zo leuk als met goede vrienden op zondagochtend 18 holes te lopen. Daarnaast ben ook ik gek op koken én eten en om dat allemaal vol te kunnen houden mag ik graag nog wat hardlopen.

Droomauto: als ik dan toch mag kiezen, dan maar de Aston Martin One-77.