Mijn naam is Michiel Pas, ondernemend sinds 1975!

Ik heb ruim 14 jaar ervaring in de werving en selectie van professionals in het bedrijfsleven.

In 2013 heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen bureau Legare te starten. Een gespecialiseerd personeelsbemiddelingsbureau dat als doel heeft om mensen te verbinden met andere mensen en met hun talent, passie, ambitie en plezier. Hierdoor te zorgen voor optimale verbinding tussen professional en organisatie.

Ik heb daarvoor ruim 7 jaar voor een groot landelijk werving en selectiebureau gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor een poule van hoogopgeleide Interim Professionals. Het vinden van een opdracht die voldoet aan de wens, ambitie en talent van de professional stond daarbij voor mij voorop. Ik had bijzonder veel plezier in mijn werk. Het samenwerken met interim professionals, klanten en een team van collega’s heeft mij altijd veel voldoening en energie gegeven.

Eind 2013 ben ik in contact gekomen met Automan en met Henk van Welij en zag direct de mogelijkheden met dit mooie bedrijf. De succesvolle historie sinds de oprichting in 1986 gaf vertrouwen. In Automan komen twee passies samen: Het vinden van het juiste talent èn de Automotive branche. Die branche is momenteel volop in beweging en dat vraagt om nieuw leiderschap en nieuw denken. Om Automannen m/v!!!

We hebben een hele duidelijke omschrijving gemaakt wat een Automan is en hoe je deze kunt herkennen. Welke eigenschappen heeft deze en uit welk blik is deze geperst! Kortom de nieuwe Automotive professional! Die heel goed weet wat hij kan en wil.

Het opbouwen van een zakelijk vriendschappelijke relatie is voor mij een vereiste om het uiterste uit een samenwerking te kunnen halen. Zowel professional als opdrachtgever zijn in goede handen bij mij! De optimale verbinding daar sta ik voor!

Ik ben een levensgenieter, ik kan enorm genieten van koken, lekker eten, een goed glas en de gezelligheid van vrienden daar omheen. In de keuken kan ik mijn creativiteit kwijt en kom ik tot rust. Ik kook graag voor/met familie en vrienden.

Natuurlijk ben ik ook een Petrolhead en bezoek ik graag (klassieker) beurzen en musea in binnen- en buitenland. In mijn cabriolet geniet ik van de omgeving en voelt elke rit als vakantie.

Ik leer je graag kennen en stel de vraag: Wat kan ik voor je doen?

Droomauto: Porsche 911 Cabriolet

Michiel Pas